Fotografieworkshop ’FotoPRO’

Zit jouw camera inmiddels al bijna vastgegroeid aan je handen? Fotografeer jij al steeds meer en kom je met prachtige platen thuis? Heb jij het idee dat je nog veel meer in je mars hebt en wil je je camera optimaal kunnen benutten?

Dan is de fotografieworkshop ‘FotoPRO’ de ideale uitbreiding op jouw manier van fotograferen.

Leer handmatig belichten door van de ‘auto-stand’ af te stappen en voortaan helemaal zelf te bepalen wat je jouw camera wilt laten doen.

Begrippen als diafragma, sluitertijd, ISO en met name hun onderlinge relatie, komen ruimschoots aan bod, eerst in theorie, uiteraard ook in de praktijk.
Hoe ‘lees’ je witbalans, wat gebeurt er met die witbalans als je bijvoorbeeld verschillende lichtbronnen gebruikt en hoe zorg je ervoor dat jouw camera precies dát fotografeert hoe jouw ogen het zien.

200mm op f2.8, 70mm op f5.6 of toch de 12mm op f22?
Wil jij weten welke instelling je wanneer gebruikt?
En hoe zorg je ervoor dat je in een felle of juist schemerige omgeving tóch die fantastische foto kunt maken?
Tijdens deze ‘advanced’ workshop gaan we deze complexe begrippen te lijf en zorgen we ervoor dat je hier mee kunt ‘spelen’.

Een prima vervolg op de fotografieworkshop ‘FotoGraaG’ maar uiteraard kun je als geoefende fotograaf hier direct aan deelnemen.

Vanzelfsprekend is deze workshop gefocust op praktische informatie: wanneer gebruik je welke instelling, wat gebeurt er als je een onderdeel van je belichting aanpast en kun je dit on-the-fly corrigeren.De opbouw van deze workshop bestaat uit 2 delen: een dagworkshop en een paar weken later een reviewavond.
Aan de keukentafel behandelen we de theorie, onder het genot van een kop koffie. Maar we zijn hoofdzakelijk buiten, in de natuur, om heel veel te fotograferen.

Tijdens de reviewavond bewonderen we elkaars resultaten en geef ik feedback en tips op maat. Na deze workshop fotografeer jij voortaan met volledige controle over jouw camera en foto’s!Fotograferen zonder geheimen!
Stacks Image 1554
Wanneer?
• Donderdag 14 januari, reviewavond 27 januari

Hoe laat?
• 10 uur tot 17 uur (inclusief lunch),
reviewavond 19 uur tot 21 uur

Waar?
• Rotterdam-Nesselande

Wat heb je nodig?
• Een digitale spiegelreflex fotocamera

Wat kost het?
• €129,- inclusief btw per persoon


(Maximaal 8 deelnemers)